dimecres, 9 de maig del 2018

Crònica del Rogaine del Berguedà

El passat dissabte 5 de maig, amb inici i final a Pedret (Berga), uns quants i unes quantes farres vam participar en la 2a edició del Rogaine del Berguedà.

Us deixem la crònica d'en Jordi Armengol:

Espectacular!!! Aquesta paraula resumeix el  II Rogaine del Berguedà puntuable per la Copa Catalana i Campionat Iberrogaine per les salvatges serres de Picancel.

Amb tres formats: de tres (popular), sis (puntuable per Copa  Catalana) i dotze hores (Copa Catalana i Campionat Iberrogaine),  tothom podia triar fins on volia patir.

En el format de dotze hores el mapa a escala 1/25000 exigia molta concentració i lectura fina del mapa per poder trobar les fites sense errors.  Tots els punts et feien suar tinta... fins i tot les fites de tres punts!!!
 
Molt dura i exigent tant física com mentalment, on l'estratègia va ser vital,  per adaptar el traçat a la condició física i tècnica de cada equip.
 
Quin fart de pujar i baixar muntanyes!!! 

Molt i molt bona representació farrera.. fins a set equips i amb molts bons resultats.. realment ho vam petar!! 

En dotze hores a la categoria de Mixtes Open primers FOLLET FUBY MIXTE (Dani Castellà i Bàrbara Martínez) i Campions mixtes d'Iberrogaine. A la categoria de mixtes veterans PICAFITES  primers (Jordi Armengol i Clara Pañella) i GAFARRUNS DE FARRA tercers (Txell Collado i Salva Massó)!!! 

En sis hores, en Dones Veteranes SID FARRA FOREVER primeres (Isa Garcia i Txell Badia) i en Homes veterans FARRACOB també primers (Pere Esteban amb Jaume Alarcón del COB)!!


Aquí enllaç a RESULTATS.

I algunes fotos:










 







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada