divendres, 13 d’abril del 2018

CEO a La Robla, León

Paisatge blanc i nevadet és el que es van trobar el farres i corredors que van anar al Campeonato de España de Orientación durant la Setmana Santa d'enguany, a La Robla (província de León).

Llegiu la crònica d'en Jordi Armengol:


Ara que de veritat ha arribat la primavera (i que per fi he aconseguit desglaçar-me), ja us puc fer cinc cèntims del CEO 1,  celebrat a La Robla (León). 
Per primer cop a la vida vam disfrutar d'un model event... que era germà bessó de les curses que es disputarien,  a excepció de l'esprint, és clar!!! 
Divendres Sant vam disfrutar d'una cursa de mitja distància ràpida i no gaire tècnica, però per un terreny molt interessant i on vam treure profit del model event del dia anterior... era clavat!!! Això si, les mans no s'hem van desglaçar fins la fita quatre!!! 
Dissabte tocava relleus... però la nevada que va caure la tarda i nit anterior (més d'un pam!!!) va fer que s'ajornés un parell d'hores... a veure si la cosa millorava... i així va ser. 
Els primer relleus amb fred i neu, i els últims amb fred i tot el terreny convertit en una piscina.... vaig recollir el mapa amb els peus glaçats com blocs de gel i no s'han desglaçat fins avui!!!!
La cursa èpica en un terreny bessó de la mitja i tècnicament sense gaire història. 
Diumenge esprint!!! I, malgrat que el temps no acompanyava gaire... no nevava i el terra estava sec!!!! 
En fi, uns dies tranquils per terres lleoneses en un poble molt lleig (La Robla), en uns terrenys xulos però al meu entendre desaprofitats i lluitant, sobretot, amb les condicions meteorològiques. 
Això  si, disfrutant a tope de la gran família orientadora i de la gent de Castella i Lleó que van ser uns amfitrions excepcionals. 
Ah!!! I per cert els quatre farres que vam disfrutar d'aquest CEO ens ho vam passar pipa i com sempre la única que va sucar medalla va ser la Clara-Podium Pañella que va quedar tercera del Campionat d'Espanya d'esprint!!! 

(Altres Farres: a M50: Jordi Armengol i Ferran Santoyo, i a F50: Clara Pañella).
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada