dimarts, 29 de maig del 2018

CEO 2 (Sòria): "Mapa veo... mapa quiero"

"És impossible resistir-se a un mapa de "Los Pinares de Soria"... és que aquests terrenys són espectaculars!!!!! 

Divendres dia 18 de maig, vem tenir la sort de disfrutar de tres mapes d'entreno en tres terrenys molt semblants a on es disputaria el Campionat de Llarga distància i el de relleus mixtes d'Espanya, i la cursa de mitja distància de diumenge. 

Dissabte (dia 19) matí la llarga... molt llarga.  Una cursa molt ràpida i tècnica a la zona nord de Duruelo de la Sierra, en uns mapes a escales 1/10.000 o 1/15.000 segons categories i on hi havia dues parts molt diferenciades: una de molt plana i una altra de més relleu i amb una zona de roques força tècnica i més verda del que reflexava el mapa. Un exercici exhaustiu de rumb, es van trobar a faltar eleccions de ruta. 

A la tarda l'espectacle continuava al petit llogarret de Cabrejas del Pinar amb els relleus mixtes, un esprint en un mapa a escala 1 /4.000, que combinava zona urbana i rústica amb la pujada al castell inclosa. Molt divertit,  tècnic i on l'elecció de ruta era molt important. Com ha de ser!!! 

Diumenge (dia 20) la cursa de mitja distància a Navaleno en un mapa a escala 1/10.000  molt ràpid i força tècnic, però crec que es podia haver exprimit més el terreny, doncs en general, les fites estaven posades en elements principals, i es podia haver aprofitat més els secundaris o no tant rellevants, deixant els primers com a referència d'atac.

Malauradament tan sols vam ser sis farres... degut a dues baixes il·lustres d'última hora, però vam mantenir el llistó ben alt.

Com sempre la Clara va aconseguir molt bons resultats: vuitena a la Llarga, sisena als relleus mixtes (fent equip amb en Juli Serrat, Jordi Arumí i la Marta Arderiu), i PRIMERA a la cursa de mitja distància!!!  I en Pepe novè a la mitja. 

En Ferran i el que subscriu la crònica, mentre comentàvem el mapa i vèiem que l'única elecció de ruta era la línia magenta (a la llarga), vam donar força feina als encarregats del bar, cosa que no està a l'abast de tothom!!!"


Jordi Armengol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada