dimecres, 13 de novembre del 2019

TIC BCN. CITY RACE  EURO TOUR 2019.-


Que bonica és Barcelona!!!!!
 
Aquest passat cap de setmana fins a 13 Farres vem poder disfrutar de una nova edició ( i ja en van 13) del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona .

Dissabte una cursa de mitja distància per l'entranyable barri de Gràcia i el Parc Güell. Quin luxe!!!!
Una cursa moooolt interesant, ràpida com ha de ser una mitja-esprint , però molt física per el desnivell i super divertida i força tècnica en la zona del Parc Güell . Un terreny rústic i laberíntic, on era imprescindible una molt bona lectura de mapa.... sense perdre l'ull als turistes que s'havien d'esquivar.
A més a més després de recuperar-te de l'esforç , els amics del COC havien preparat un microesprint super tècnic i a tres nivells en el centre de competició del Lluïsos de Gràcia.... un  veritable trencaclosques!!!!

Diumenge teniem la cursa de llarga distància ( i la que corresponia al 8th Event City Race Euro Tour), per el barri Gòtic, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.....espectacular!!!!
Moltíssimes fites tenien totes les categoríes per divertir-se d'allò més en  aquest racò tant caristmàtic de la ciutat.
Una cursa esprinter total..... sense desnivell i no gaire tècnica, però on no podíes perdre el nord, i on era realment imprescindible la  bona lectura del mapa sense perdre el ritme ni xocar amb algun dels molt turistes que circulaven per els carrerons. Moooolt  ràpida !!!!

En resum:  dues curses excepcional que van estar acompanyades d'un temps esplèndit i on vem disfrutar de vistes increïbles de la ciutat (sobretot desde la part alta del Parc Güell, amb l'sky line de Barna  als peus).

I a més a més  felicitar moltíssim al petitó (en Dudu), per  guanyar el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en la categoría d'Homes  Veterans, guanyant la cursa de dissabte i quedant segon a la de diumenge.  Un crack!!!

Moltes felicitats als amics del COC per la organització , doncs a l'esforç que representa  organitzar un event d'aquestes  característiques, s'afegía el cap de setmana d'eleccions, amb la incertesa de quina actitud prendrien les forces d'ocupació i les altres en un dia tant assenyalat i en els temps tant intensos que estem vivint. Moltíssimes gràcies !!!!

I res més... però  això  no s'atura , aquest proper cap de setmana tenim els Dos dies del Berguedà, amb el Campionat de Catalunya de Llarga distància a  St. Corneli..... i la setmana que  ve, dissabte 23,  els Farra organitzem el Rogaine popular de Cabrera!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada