dimecres, 20 de novembre del 2019

DOS  DIES  DEL  BERGUEDÀ 2019:

Fer orientació  al Berguedà  sempre  és  molt  gratificant!!!!  Realment els amics del COB donen molta enveja.... uns  terrenys  espectaculars, uns mapes xul.líssims, uns paisatges increïbles.... i tot al  costat
de casa!!!!!!

Aquest passat cap de setmana es cel.lebrava també el Campionat de Catalunya de Llarga distància, a més a més d'una cursa de mitja distància, ambdues puntuables per la Copa Catalana d'enguany.

Dissabte el Campionat de Llarga Distància en el mapa de St. Corneli , a escala 1/7500 en gairebé totes les categories . Una cursa  molt física i força tècnica, on la lectura de les corbes de nivell era molt important, així com la identificació dels elements més importants del terreny, degut a la generalització  d'alguns d'ells , com en el cas de les roques.
Una cursa molt interesant i entretinguda, que va fer disfrutar fins i tot a l'orientador més exigent.
Desprès de la cursa vem gaudir del pernil que els amics del Club Ibon d'Aragò ens van regalar als integrans del CAT-O durant els darrers dos dies de Carinyena,  per ser el Club més nombrós del Trofeu Ruta del Vino.
I per els que encara  tenien ganes de més es va montar un divertit  microesprint!!!!

Diumenge la cursa de mitja distància en el mapa d' El Jou,  també a la mateixa escala que el mapa de dissabte. Una cursa també  molt física i molt tècnica, i on era important està molt segur de saber on era
la fita que buscaves perque algunes d'elles eren força  amagades.
Potser pujar una mica el contrast del verd1 hagués  ajudat més a navegar per el terreny, doncs en cursa era molt difícil de diferenciar-lo del terreny rústic, o del bosc blanc.(si més no  la part que envoltava a algunes fites).
Però això no va desmerèixer gens la cursa , que va ser divertídíssima!!!!  Molt  complerta !!!

I malgrat que erem poquets  farres (només 8!!!)  , l'èxit  va ser rotund en els resultats de la suma dels Dos  dies:

- La Berta    3ª  a D16
- La Clara    2ª a D45
-En Pepe     1er a H50
i en Dudu     1er  a H35

Espectacular!!!!!!

Moltíssimes  felicitats a totes  i ens veiem aquests  dissabte  a Cabrera!!!!!
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada