dijous, 17 d’octubre del 2019

XXIII TROFEU  2 DIES DELS  PIRINEUS.

Quin cap de setmana més collonut!!!!!

 Els amics del Xino-Xano  s'ho van currar d'allò més per preparar-nos un autèntic delicatessen de l'orientació.
Aquest cop tocava ... Pirineus!!!!  Sembla mentida que tant a prop de casa tinguem terrenys tant increïbles,
divertits i tècnicament complicadíssims, però això és el que fa que el món de l'orientació sigui tant apassionant , ferèstec e  interesant!!!!

Dissabte vem poder al.lucinar amb el mapa de Guils de Cerdanya , on es disputava el Campionat d'Ultrallarga distància (tant sols per les categories d' Èlit) i , paralelament , una cursa de llarga  distància per la resta de categoríes. Molt interessants les sortides en massa per la majoría de categoríes (llàstima que no fossin  totes...), i uns traçats molt tècnics i que van saber aprofitar moltíssim la zona més tècnica del mapa, amb un bon grapat de fites d'aquelles de..... a veure si hem trobes  llest!!!!
En general una cursa molt ràpida si  tenies clar cap a on tirar, però que t'obligava a una concentració  màxima en les zones de roques més tècniques , tant a l'hora de triar la traçada com d'atacar la fita.
Els resultats impressionants per els poquets que vem anar-hi ,nomès onze farres vem disfrutar d'aquests terreny tant increïbles ( vaaaaa, que tothom  s'animi  a venir a les curses que encara queden de Copa Catalanaaaaaaa!!!!!!).
En Dudu guanyador en la categoría de H35  i en Jordi Domènech tercer a la mateixa categoría. L'Albert Bielsa  segon al Circuit Vermell..... però sortint un quart d'hora tard..... et felicito fill !!!!! La Txell Badia vuitena a D40, la María Gracia lluitant per el tant disputat antipodi... que no va poder ser... La Clara Pañella sisena  a D45 , en Jordi Armengol  cinquè  a H50 i  en Pepe.....dotzè a la mateixa categoría..... que et va pasar nen ?  Els dos Esteban  (l'Oscar i en Pere)  disfrutant a tope d'H40, i  en Jordi Astier castigant als H55!!!  No cal dir que la farra número 11+1 infiltrada..... la Cristina, va anar a fer una volteta en el mapa de D40.
Una matinal genial que va acabar amb un bon dinar amb uns quants farres al restaurant de les pistes i desprès tots prenent el solet a la terrassa amb unes bones birres  (tambè hi havia algun cafè.....).

Diumenge arribava la cursa de veritat,  la mare de totes les curses, la cursa que portes tot un any preparant,
l'únic dia del calendari que el tens reservat desde l'any anterior..... el disputadíssim    CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS MIXTES !!!!! (ja pensaveu que era el Jukola, oi?... je, je...).
Conyes a part els relleus són dels dies que , proporcionalment al temps que corres, més disfrutes dels companys i de l'ambient.  Malauradament només vem poder construir dos equips dins de competició, i un que no entrava dins les classificacions.
Un altre cop els amics del Xino-Xano s'ho van currar de valent i ens van preparar una cursa per el bonic poble de Bellver de Cerdanya molt interessant, tècnica i força física.
Els resultats van ser increïbles, l'equip  Farra-1 (som originals de collons amb els noms....), compost per la Clara Pañella, en Dudu, en Jordi Domènech i la Isa Garcia van quedar segons del Campionat de Catalunya a la categoría de Veterans!!!! I el segon equip el Farra-2  (super-original...) , compost per la Txell Badia, en Pere Esteban, en Jordi Armengol i la Maria Gràcia..... desens del campionat !!! En un total de 27 equips no està gens malament.
El tercer equip va fer un petit error en targeta.... ohhhh... i estava compost per la Toninaina, en Jordi Astier, Oscar Esteban i Gemma Viles....

Un cap de setmana de traca i mocador,  disfrutant al màxim de l'orientació, el Pirineu, els amics.... i unes quantes birres!!!!

Malauradament aquesta setmana va començar molt malament per l'anunci de la sentència que, encara que no volguèssim era la crònica d'una mort anunciada. Tots esperàvem equivocar-nos però ens temiem, com a passat, el pitjor.  Per això està sent una setmana diferent , on tots estem possant el nostre granet de sorra reivindicatiu i on , malauradament, no hem tingut més remei que ajornar la cursa de Cabrera que amb tanta il.lusió haviem preparat , però són els temps que ens està tocant viure, durs però molt il.lussionants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada