diumenge, 13 d’octubre del 2019

CAMPIONAT DE  CATALUNYA  DE ROGAINE A LA SERRA DE L'ORDAL:

 El passat diumenge 29 de setembre  es va cel.lebrar al poble de Gelida el Campionat de Catalunya de Rogaine , al peu de les Muntanyes de l'Ordal, en format de  rogaine de sis hores en un mapa a escala 1/25000 tant per la categoría oficial com per la cursa popular de 3 h., i organitzat per el amics del Club Orientació  Catalunya.

El temps va ser magnífic i una bona colla de Farrerus (10 intrèpits) ens vem aplegar per disputar una de les disciplines que més agraden en aquest Club  tant especial.... el Rogaine!!!!!!


El terreny era el típic bosc mediterrani de pins i alzines, amb un generós sotabosc  i amb desnivells importants ,el que donava una duresa afegida a la prova  i  obligava a fer una bona estratègia.

Un mapa en gran part nou per l' ocasió dividit en dues parts força diferenciades: la part nord pintada com un mapa d'orientació lineal però amb el handicap de la  molt difícil lectura amb l'escala 1/25000, i un altre sense detalls de vegetació, al sud ( la part nova i més extensa), i que feia que fos difícil de decidir l'atac a les  fites  que estaven allunyades del camí,  per el frondòs sotabosc i la lotería que representava no saber quin podía ser el millor passadís.

Amb aquesta cursa es dona per tancada la curta temporada de Rogaine amb tant sols quatre curses, això sí , una d'elles l'exitòs Mundial de Rogaine celebrat a La Molina l'últim cap de setmana de juliol.

Però , per els que encara tenen ganes de més,  el proper dissabte 19 d'octubre els Farra preparem un Roganine popular ja clàssic a les muntanyes de Cabrera, amb la magnífica mar mediterrània de fons.

Us  esperem  a  tots/es!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada