dijous, 4 d’octubre del 2018

Cursa popular a Sabadell

El passat dissabte 29 de setembre, la Unió Excursionista de Sabadell -secció orientació- va preparar una cursa urbana d'orientació en un mapa que uneix els parcs de Catalunya i de Can Gambús. 

Uns quants farres van participar-hi, els de Sabadell no podien faltar-hi: Joan Fernandez, Sara Prat, Jordi Armengol, Oriol i Magí Navarro.


I us deixem amb la crònica de l'Oriol Navarro (pare del Magí Navarro):

"Anava passant la setmana i jo intentava convèncer al Magí perquè s'apuntés a la cursa de Sabadell, tothom sap que, per començar i no arriscar, el millor és que el nen faci una ruta que li sigui fàcil de seguir i orientar-se.
El parc de Catalunya semblava una bona opció per assegurar que el Magí, de 9 anys, pogués tenir major autonomia.

Vam arribar al parc dels tobogans a les 08:45, un cop allà vam entendre el perquè del nom. Un cop inscrits vam fer una mica de temps fins que ens va tocar sortir. El Magí va agafar el mapa i vam anar cap al triangle. li vaig explicar com doblegar el mapa. La primera fita era prou a prop i així vam anar fent mentre li explicava, segons avançava la cursa, quins elements havia de tenir en compte i que comencés a visualitzar el mapa.
Ell mica en mica va anar entrant en el mapa i llavors vam tenir 2 trams d'enllaç on es va poder relaxar tot corrents.

Nota als pares: si els hi expliqueu quins elements han de tenir en compte, ells poden evitar estar mirant el mapa constantment i perdre la concentració en un tram sense fites. Ell sabia que havia de córrer fins a trobar una cruïlla primer, i unes escales després, d'aquesta forma no s'havia de preocupar de llegir el mapa en 300 metres...

Al acabar la cursa vam comprovar que els tobogans llisquen més un cop suats!
vam quedar segons a la categoria C3! tot un èxit pel Magí que ara ja em demana anar a fer una rogaine...

Cursa C3
Distància GPS: 3,6km
Temps: 48 minuts"
Farres a Sabadell.jpeg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada