dijous, 4 d’octubre del 2018

Algun Farra al Campionat Ibèric Femeni Orientació ( CIFO)


Els dies 29 i 30 de setembre: Campionat Ibèric Femení d'Orientació a peu 2018 (CIFO) als boscos de Vagos i platja de Mira (Portugal).



Crònica de Jordi Astier:

"Dissabte matí prova de mitja distància al bosc de la Gafanha de Boas Horas, una pineda de dunes tocant la costa atlàntica on predomina un relleu molt suau que obliga a usar equidistància 2,5 m amb corbes auxiliars. Terreny amb força verds passables però dificultaven la visibilitat amb una xarxa quadriculada de camins i tallafocs.

Va ser un plaer poder fer una cursa així, amb desnivell tan subtil però tècnica a l’hora.


Dissabte a la tarda sprint al poble de Praia da Mira. Amb carrerons molt petits i sinuosos, una part mes lineal, i finalment un sprint final a la sorra de la platja.

Diumenge Matí, prova de llarga distància a la continuació del terreny de la mitja. Gairebé el mateix perfil de terreny, potser amb menys verds i  una mica mes de desnivell.

Crec que vaig ser l’única representació del Cat-O farrera, i per poc vaig aconseguir l’antipodi, però se’m va escapar finalment... De tota manera vaig gaudir d’allò més les curses que van ser molt diferents als nostres terrenys."







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada