dijous, 16 de juny del 2016

CRÒNICA I RESULTATS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEUS I CURSA POPULAR A CAPOLAT

L’equip del Badalona Orientació i el femení dels Aligots es proclamen campions de Catalunya de relleus

El conjunt sènior masculí del Badalona Orientació format per Benet Totusaus, Lluís Ferrer i Tommi Tölkkö es va proclamar campió de Catalunya d’orientació per relleus a la competició que el Club Esportiu Farra-o va organitzar diumenge pel matí a Capolat (Berguedà). En modalitat femenina es va imposar l’equip femení dels Aligots format per Marta Sànchez, Rose Kowalski i Tiina Uotila.

Els corredors del Badalona Orientació van estar molt centrats en la prova i tots tres van completar el seu relleu en menys de 50 minuts, sumant un temps total de 2:20:08. En segona posició es va classificar l’equip de l’UE Vic (format per Eduard Solé, Jordi Sales i David Rodríguez) amb un cronòmetre de 2.35:14 i la tercera plaça va ser per al COB (2:39:24) amb David Tarrés, Dani Castellà i Lleí Viles. Pel que fa a la categoria d’homes veterans, el vencedor va ser l’equip dels Aligots que amb un temps de 2:28:49 va superar l’UE Vic (2:42:35) i el COC (3:18:38).

En modalitat femenina, van ser les corredores dels Aligots les qui van marcar les distàncies i es van proclamar guanyadores amb un cronòmetre de 3:04:35. La segona plaça la va ocupar l’equip del COC format per Anna Amigó, Anna Illa i Anna Nadeu (3:09:20), mentre que la tercera posició era per al COB de Sara Prat, Marta Palau i Laura Serra (3:28:33). En la categoria de veteranes el conjunt de la UE Vic Egeu es va imposar amb claretat (1:54:58) a l’equip Màrmara del mateix club (2:06:44). La tercera posició va ser ocupada pel COC amb 2:13:00.

A part dels Campionats de Catalunya de relleus, on van participar-hi 224 orientadors, a Capolat també es va disputar una cursa popular d’orientació amb tres nivells de dificultat que va aplegar uns 80 corredors d’arreu de Catalunya.