dilluns, 6 de juny del 2016

Capolat acull els Campionats de Catalunya de Relleus i una cursa popular d’orientació


El pròxim diumenge 12 de juny, els terrenys berguedans de Capolat acolliran dues curses organitzades pel Club Esportiu Farra-O. Es disputaran els Campionats de Catalunya de Relleus d’orientació i també una cursa popular d’orientació amb circuits aptes per a totes les edats i condicions físiques per tal de fomentar aquest esport a la comarca.

La cursa popular tindrà tres categories: El nivell C1, pensat per gent que normalment ja fa orientació o ho ha provat més d’una vegada; la categoria C2 adreçada a joves i adults que no han fet mai cap cursa d’orientació i s’hi volen aventurar i el nivell C3 que serà un circuit pensat per a nens i nenes. A cadascuna d’aquestes categories es podrà córrer de manera individual, però també està permés participar en grup o en família. L’organització farà una breu explicació del funcionament de la cursa popular just abans que aquesta comenci a les 10.30 hores.
Les inscripcions per a la cursa popular ja estan obertes i es poden fer efectives fins el dimecres 8 de juny.

A part d’organitzar aquest esdeveniment de caire popular, el Farra-O també s’encarregarà dels Campionats de Catalunya de Relleus d’orientació que començaran a les 10 del matí des del mateix indret. Les inscripcions a les curses de relleus només es podran tramitar a través dels clubs d’orientació abans del 4 de juny.

Les curses d'orientació són curses atlètiques camp a través on els participants han de cercar uns punts (balises) proposats per l'organització en el mínim temps possible i amb l'única ajuda d'un mapa i una brúixola.
 

Per a més informació podeu consultar: http://orientaciocapolat.farra-o.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada