diumenge, 22 de febrer del 2015

Congregació Farra-O 22/2

Diumenge de relleus als peus de Montserrat, 

Amb aquesta inspiració uns quants Farres s'han il·luminat i han participat aquest diumenge de la 27a Cursa de l'Anoia organitzada pel COC. 

Campionat de Catalunya de Relleus i Cursa popular i Escolar on el nostres participants O-Pus, han obtingut una merescudíssima 4a posició en DV, L'hOstia els ha trepitjat els talons a 7', i és clar tanta O-Ració i hem fet desviar l'últim equip de DV amb una mp, que s'ha vist acompanyat per l'equip O-Penitents d'HS. Això si, l'energia de Mismonjas les ha situat en 5a posició d'HV acompanyats en la categoria pels O-MyGod! que han sigut una mica més reflexius en les seves decisions sobre el mapa i s'han colat a la 18a posició.

El Sant Pare Viles, Sor Dòria, Sor Emma, Sor Rodríguez i el germans Astier i Feliu han gaudit del verd mapa participant a la cursa popular, i la nostra protectora del confessionari, la senyoreta Feliu ha fet un meritori segon lloc en Iniciació Nens.
Això si, ho hem passat pipa, hem fet una simbiosi total amb l'entorn fent que el Farra-O fos un merescudíssim guanyador de la Primera posició del concurs de disfresses!!! 

Felicitats a tots els Farres-O per participar i passar-ho bé

Més informació i resultats. Fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada