dimarts, 3 de febrer del 2015

1a Cursa de Copa Catalana: FARRES a Tiana!!

Inici de temporada amb bones sensacions i bonics retrobaments farres, això ja comença!

El passat diumenge 1 de febrer, el BO ens va organitzar a Tiana la primera cursa de copa catalana de la temporada 2015. 

El terreny que ens hi vam trobar és molt semblant al del nostre mapa de Vilassar de Dalt (evidentment, per la proximitat de la zona). Segons la Maria, el mapa està molt ben fet, ajustat a la realitat, tant en corba de nivell, com en vegetació. Els traçats, tot i ser exigents físicament, ens fan fer gaudir d'allò més: canvis de direcció, moltes fites juntes i força tècniques, tot plegat divertit i ràpid.

Pel què fa al centre de competició, es notava que era inici de temporada, ja que hi va haver molt bon ambient, el solet, la terrasseta del bar... i les birres!!! (que hi van ajudar, no ho negarem).

Després d'una entrega de premis (eterna, perquè també es van donar els premis de la temporada 2014), tots vam marxar amb la tonteria de la birra i dels Relleus al cap.

Felicitats als farres que van fer podi:

- Berta i Lola Mayolas, per la seva bona participació en Ini-Nens
- Miquel Rodriguez, pel teu 1r lloc en H21A 
- Toni Muni, pel teu 3er lloc en H35
- Sr.Komando, pel teu 2n lloc en H21B. 

Del club en vam ser una bona colla, dóna gust veure tanta samarreta FARRA pel bosc!!!

Cal afegir que ens n'alegrem molt que finalment el club Badalona Orientació no es dissolgui, sinó que ens segueixi fent gaudir al bosc com el passat diumenge!! Gràcies BO, sou molt BOns!!!

Aquí podeu veure Resultats i Fotos.

Pròxima fita, festa de disfresses al Campionat de Catalunya de RELLEUS del proper dia 22 de febrer (organitzat pel COC)! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada