dissabte, 27 de juliol del 2013

Campionat Cat Raids 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS -- ROSES


Súper ben organitzat i pensant amb els participants (que és el que toca). 
Us expliquem la nostra experiència com a novatillos que som. 

Comença el Raid popular amb un briefing del Toni clarito clarito: "anem a disfrutar i cadascú es fa el Raid a la seva mida. Sense agobios". Ja anem bé, vàrem pensar. 

Al principi una orientació a la Ciutadella. Senzillet i per escalfar, però de seguida la bici ens posa a "puesto". Al nostre ritme anem pujant, intercanviant "mecagon..." amb dos equips més fins l'inici de la trialera. Molt divertida, encara que algun pas el vàrem fer a peu. La baixada per la pista fins la falconera i l'avituallament "pata negra" ens permet recuperar forces per anar a buscar el tir amb l'arc. 12 puntets ens salven de la penalització física, i adelantem als dos equips que portàvem al davant. A diferència del Raid del Berguedà, aquí es podia apuntar... L'alegria no dura gaire, ja que ens passem de llarg la fita 42 (anàvem distrets) i arribant a la 43 ens n'adonem. Torna cap amunt (és lo que tiene), i vèiem passar els dos equips sonrients. Baixada a la cala i a buscar el rapel. Impre-sionante. No tant per l'alçada, que també, sinó per la ubicació. Preciós. La pujada per la via ferrada ad-hoc i a recuperar forces una altra vegada. Comencem el coastering sense massa dificultat per trobar les fites i amb la conya de bany. Venia de gust. Arribant a port iniciem el caiac, amb l'alicient del vent, i encarem l'orientació urbana molt pillats de temps. La fita 50, a la punta de l'espigó ens va frenar molt, ja que amb la por de relliscar entre les pedres vam trigar el que no està escrit (20 minuts per fer dues fites, això no ho acabem...). Ens vàrem "jinyar" i vàrem deixar la fita de la Ciutadella per una millor ocasió - error!! El pàdel ens el vàrem pelar amb 7 minuts (això si que ho tenim per la mà...) i encara en varen sobrar 12 minuts. 

La pasta party de després, així com el "corte" de gelat va ser el toc final d'una festa feta amb molta molta il·lusió i bon rotllo. No va faltar de res. 

Quan  s'obren les inscripcions per l'any que ve?

Marta i Raimon (Els Farres de l'Ocata Team)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada