dilluns, 15 d’abril del 2013

DOS DIES DEL BERGUEDÀ - IV TROFEU FERRAN SANTOYO -- RESULTATS, FOTOS, PREMSA...




NOTA DE PREMSA

Èxit de participació als Dos dies del Berguedà d’orientació

Més de 800 participants es van donar cita el cap de setmana del 6 i 7 d’abril als Dos Dies del Berguedà, curses organitzades pel Club Esportiu Farra-O i el Club Orientació Berguedà (COB) als terrenys del Pi de les Tres Branques de Castellar del Riu (dissabte) i dels Plans de Taravil (diumenge).


Aquesta elevada xifra de participants demostra una vegada més que aquesta prova ha esdevingut imprescindible en el calendari de tots els practicants de l’esport de l’orientació a Catalunya.

Les dues curses del cap de setmana puntuaven per la Copa Catalana 2013, però també disposaven d’un circuit apte per totes aquelles persones que no havien fet mai una prova d’orientació i volien conèixer aquesta modalitat esportiva.

El COB va ser l’encarregat de preparar la cursa de dissabte que era de mitja distància. Tot i venir d’una setmana prèvia amb pluges i temperatures hivernals que feien témer el pitjor, aquell dia la climatologia va oferir una treva i els corredors van poder gaudir de diferents tipus de terrenys (bosc, xaragalls i camins) en bones condicions. Els traçats van ser exigents per totes les categories tan física com tècnicament i així es va fer palès en els cronòmetres que van establir els diferents guanyadors.

El diumenge, el Farra-O estrenava el mapa que el cartògraf català, Eduard Vizcaya, havia fet als Plans de Taravil. Totes les curses d’aquell dia presentaven recorreguts de llarga distància, i, a més, les van fer coincidir amb la celebració de la quarta edició del Trofeu Ferran Santoyo. El nivell organitzatiu mostrat pel COB el dia anterior era molt elevat i els membres del Farra, volien estar a la mateixa alçada. I així va ser. Els participants vinguts d’arreu de Catalunya van poder gaudir d’una gran jornada orientadora en uns terrenys espectaculars i uns traçats impecables alhora que molt exigents.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada