diumenge, 7 d’abril del 2013

DOS DIES DEL BERGUEDÀ - IV TROFEU FERRAN SANTOYO


Per variar, els Farra-O innovem... aquest cop amb "la moda" dels
HARLEM SHAKE

Agafeu-vos fort que li hem agafat el "gustirrín", jeje!!!




US ESPEREM A ESPINALVET I TARAVIL (Berguedà) 
ELS DIES 6 I 7 D'ABRIL!!!!



Castellar del Riu i Taravil acullen una nova edició dels 
DOS DIES DEL BERGUEDÀ d’orientació

El cap de setmana del 6 i 7 d’abril, el Club Orientació Berguedà (COB) i el Club Esportiu Farra-O, respectivament, organitzem una nova edició dels DOS DIES DEL BERGUEDÀ, cita que està esdevenint imprescindible per a tots els amants de l’esport de l’orientació a Catalunya. En aquesta ocasió, el dissabte dia 6 la competició es durà a terme al Pi de les Tres Branques, al municipi de Castellar del Riu, mentre que diumenge dia 7, les curses d’orientació es disputaran al municipi de Taravil.

Les dues proves puntuaran per la Copa Catalana 2013, però també tindran un circuit apte per totes aquelles persones que no han fet mai una cursa d’orientació i volen conèixer aquesta modalitat esportiva. Les curses d'orientació són curses atlètiques camp a través on els participants han de cercar uns punts (balises) proposats per l'organització en el mínim temps possible i amb l'única ajuda d'un mapa i una brúixola. Aquesta tipologia de curses –que van arribar a Catalunya farà uns 20 anys- està tenint una gran resposta entre esportistes de totes les edats.

El COB serà l’encarregat de preparar la cursa de dissabte que serà de mitja distància, mentre que el Farra-O organitzarà la del dia següent, diumenge, amb un recorregut de llarga distància i, a més, la farà coincidir amb la celebració del IV Trofeu Ferran Santoyo. L’obertura del centre de competició dels Dos dies del Berguedà es durà a terme a les 9h i les sortides dels primers corredors es faran una hora després, a les 10h. El tancament de l'arribada serà al voltant de les 13h i el lliurament de premis se celebrarà al voltant de les dues del migdia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada