dissabte, 9 de juny del 2012

Nota de premsa Dos Dies Berguedà


Benvolguts,

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre, el Club Esportiu Farra-O i el Club Orientació Berguedà (COB) organitzaran els Dos dies del Berguedà 2012, cita imprescindible per tots els amants de l’orientació a Catalunya. En aquesta ocasió la competició es durà a terme a Capolat, indret on fa dos anys aquests dos clubs ja van celebrar els Campionats de Catalunya.

El COB serà l’encarregat de preparar la cursa de dissabte que serà de llarga distància, mentre que el Farra-O organitzarà la del dia següent en format de mitja distància. Tot i celebrar-se en el mateix terreny, les dues proves seran totalment independents i no hi haurà un trofeu conjunt. Cada una d’elles puntuarà per la Copa Catalana 2012 i, a més, la cursa de diumenge serà III Trofeu Ferran Santoyo.

El terreny cartografiat per disputar els Dos dies del Berguedà 2012 compta amb una superfície de 6 km2 i està ubicat en l’altiplà dins del terme municipal de Capolat. Malgrat tractar-se d’un altiplà amb grans lloms de relleu suau, varis torrents el creuen de nord a sud tot dibuixant diverses valls on els desnivells arriben a ser moderats. En els vessants d’aquestes valls acostumen a aflorar detalls rocosos que a vegades tenen mides considerables, mentre que a les parts altres pràcticament no hi ha detalls de roca.

L’obertura del centre de competició dels dos dies es durà a terme a les 8.30h i les sortides dels primers corredors es faran una hora després. El tancament d’arribada i el lliurament de premis se celebrarà a les 13 hores el dissabte i a les 13.30h el diumenge.


Cordialment,
Txell Collado
Comunicació Farra-O

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada