dimarts, 3 de desembre del 2019

CAMPIONAT DE CATALUNYA  D'ESPRINT I MITJA DISTÀNCIA A SANTA COLOMA DE FARNERS:

Cap de setmana total d'orientació tècnica i delicatessen als màgics  boscos de Santa Coloma de Farners, vigilats en tot moment per el seu  petit però imponent castell !!!!

Dissabte ni més ni menys que Campionat de Catalunya d'esprint, amb dues mànegues: una de classificatòria i la final , les  dues super interessants , a la zona del Castell de Farners.

Primer la cursa classificatòria, molt  tècnica i  força  travada,en un mapa a escala 1/4000,  més  semblant a una mitja-curta que  a un esprint de bosc, però on tots els orientadors vem gaudir d'allò més  (fins i tot un servidor que no va entendre el mapa en cap moment de la cursa... ). Una classificatòria excel.lent!!!!

A primera hora de la tarda començaven les sortides dels corredors a la final de l'Esprint. Primer sortiríen els que no estaven classificats per el Campionat, i al final i en ordre invers a la classificació  , els que tenien tot el dret per ser campions de Catalunya en aquesta modalitat.
Una cursa moooolt ràpida i no tant tècnica  com la del matí, però amb tot l'esperit d'un esprint en bosc , genial!!!! (Per mi encara podríem haver  fet una altre màniga..... nocturna!!!)

Diumenge cursa de mitja distància , puntuable per la Copa Catalana... última cursa d'aquest any tant atípic.
Concentració total era el que calia per no perdre el nord en aquests boscos de Farners , totalment sembrats de tot tipus de rocs , a quin més gros .... brutal!!!
Una cursa molt tècnica i força ràpida ( si podies recolzar-te en camins), i molt divertida . La lectura correcta del mapa   en aquest terreny agafava una nova dimensió!!!

Fins a 12 Farres van poder disfrutar d'un cap de setmana d'orientació total i on més d'un (jo primer...) va pernsar que , potser,  s'ha d'entrenar una mica més!!!! (je,je...).

Aquest cop només va haver una castigadora al trofeig de Farners... la Clara:   va guanyar la cursa del diumenge, va quedar segona dels dos dies, i  s'ha endut el premi més important de la temporada, la lliga de Copa Catalana en D45!!! Moltíssimes felicitats!!!

Però  altres Farres ho van posar tot a la graella, i es van endur resultats boníssims, en Miquel Rodriguez segon a H21A, i en Toni Munné  tercer a H40 , tots dos a la cursa de diumenge.

Qui si que va tenir molta mala sort va ser en Pepe, que a la cursa de mitja distància es va torçar el turmell,i , malgrat que sembla que no es gaire cosa, va ser una molt mala manera d'acabar la temporada. Però Pepe, la temporada que bé a fonduuuuu, molt més  i millor!!!!

Doncs només donar les gràcies als amics dels Aligots per currar-se tant bé  aquest cap de setmana d'orientació. La millor manera d'acabar la temporada!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada