dimarts, 6 de novembre del 2018

2 dies del Berguedà a Sant Corneli i el Jou... by COB!!!


Crònica de Jordi Armengol

Quin cap de setmana més complert d'orientació!!! 

Aquest cop tocaven terres berguedanes... i el menú era completíssim. Dissabte, el plat estrella amb el Campionat de Catalunya de Relleus mixtes (inèdit a la Copa Catalana), una cursa molt interessant amb relleus de quatre integrants (dos nois i dos noies) en modalitat esprint. 

És increïble com es pot treure tant suc d'un mapa tant petit (sort que en Pau Llorens és un mestre amb els microesprints i amb els traçats). Un esprint súper-divertit,  emocionant,  tècnic,  molt ràpid  i amb moltes alternatives... calia estar molt concentrat... A tothom li va semblar curt... i és que quan t'ho passes bé el temps vola... encara que, al final, no aconsegueixis un bon resultat!!!
Realment els relleus sempre creen molt bon ambient i fan molta pinya entre els Clubs. 

Però dissabte encara donava per molt més, i al vespre donaven les sortides en massa del Campionat de Catalunya Nocturn... impressionant!!!
Molt  potent veure a tots els orientadors/es sortint a tota màquina cap a la foscor. Una cursa molt tècnica i, malgrat que en general era un xic més brut del que semblava en el mapa, vem disfrutar com cadells dels traçats i del mapa (que voleu si sóc fan d'en Serguei i d'en Mas). 
La llàstima va ser que uns brètols van treure la fita 70 i el jurat tècnic va decidir suspendre les categories que es veien afectades (D40 i H50), una pena perquè era la fita més fàcil i l'anterior a la 200...

Diumenge encara continuava la festa i era el moment de la mitja distància. Veient les distàncies curtes de les respectives categories ja s'insinuava una cursa molt física, sense gaire possibilitat de còrrer, i així ho va ser!!! Vem disfrutar moooolt amb el mapa, els traçats i el terreny... quin luxe!!! 

I un luxe va ser també gaudir i compartir totes aquestes experiències amb la família farrera... fins a 11 Farres vem poder disfrutar-ho... i feia moltes curses que no érem tants!!!!
A veure si la temporada que ve la família farrera s'anima més a venir a la Copa Catalana.. que se us troba molt a faltar!!!! 

Però abans que s'acabi la temporada.... tothom a Tossa!!!!! El 2 de desembre!!! La gresca està assegurada!!! 

I per acabar... som poquets però moooolt bons, aquí teniu alguns resultats dels Dos dies del Berguedà:

Relleus mixtes veterans:

L'equip FALANGIANAL - (Txell Badia, Pepe Gómez, Dudu Garcia, Clara Pañella) -   8ens

Campionat de Catalunya Nocturn:

D14 - Berta Feliu  Subcampiona de Catalunya. 
D35 - Txell Badia  5ena
H45 - Pepe Gómez  3er

Mitja distància:

H35 - Dudu  2on
H50 - Jordi Armengol  1er

Trofeu dels dos dies del Berguedà

D14 - Berta Feliu  3era
D35 - Txell Badia   5ena
H35 - Dudu   2on
H45 - Pepe Gòmez  3er
H50 - Jordi Armengol   1er






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada