dimarts, 19 de juny del 2018

Crònica del "VIII Trofeo de Orientación Serranía de Cuenca"

Crònica de Jordi Armengol:

Eslovènia... Finlàndia... nooo... vam haver de fer kilòmetres, però no tants... com aquell qui diu... al costat de casa!!!!

No vull exagerar per no fer gaire ràbia,  però... quina passada!!! 

Les dues curses es van desenvolupar en un altiplà meravellós a més de 1600 metres d'alçada en el cor de la Serranía de Cuenca,  molt aprop de l'encantador naixement del Río Cuervo, a tocar del llogarret de Vega del Codorno. 

Dissabte cursa de llarga distància en el mapa de la Muela de San Felipe,  a escala 1/10000,  molt ràpid i tècnic amb zones molt variades: zona de roques,  de forats, obertes, boscoses... era molt important dominar els rumbs i la lectura fina de vegetació,  roques i corbes de nivell. Tot un repte!!! 

Diumenge cursa de mitja distància, en el mateix mapa i a igual escala, però a la zona nord, on dissabte tan sols l'havíem creuat com a transició a la zona sud de roques. Molt més ràpid i tècnic amb petites zones de roques, amb microrelleu  i en un terreny totalment pla. La navegació havia de ser molt fina per no perdre el rumb, ja que hi havia zones on la reubicació era francament molt difícil.
Genial!!!! 

Només tres Farres vem poder disfrutar d'aquests terrenys (ja que un quart va venir però lesionat), però ho vem fer amb escreix!!!!  

I tots ho vem fer de cine!!!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada