dilluns, 30 d’octubre del 2017

II COPA CATALANA BTT-O DEL CALENDARI

"Avui dia 29 d'octubre es celebrava la cursa de BTT-O a Quart de Poblet.

Val a dir que normalment practico Mountain Bike, i que m'encanta l'orientació, però, per un motiu o un altre, encara no havia pogut reunir les meves 2 aficions.

Comença el dia amb una hora extra gràcies al canvi d'horari, la sortida es fa llarga, doncs representa que són les 11, hora on normalment ja tornes cap a casa.

Rodo una mica per escalfar les cames, la sortida fa una mica de pujada, el terreny està sec, sort, hi ha molta argila, a simple vista sembla que no hi ha molt de desnivell, però es va acumulant les pujades i baixades i s'ha d'anar amb compte, doncs hi ha corriols que pugen força.

Les fites es troben a peu de camí, no cal ni baixar de la bici per marcar.

La veritat és que el terreny sembla que no doni per tant, però hi ha un parell d'enllaços on ens trobem amb 2 zones plagades de corriols que de ben segur que fan delir al "riders" locals.

Com a apunt, m'ha encantat com han gestionat el creuament de la carretera, utilitzant passos inferiors i bloquejant el pas superior.

I, finalment, després de gaudir del nostre esport, descarrego el sportident i....
la fita 51 no ha estat marcada!

Si, tots sabem que el nostre esport és molt dur, però ha valgut la pena, si mai torno a Quart, ja tinc corriols de sobres per anar fent boca!"

Firma: Oriol Navarro





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada