dimarts, 8 de novembre del 2016

DE LA PLANA DE VIC A LA GRAN CITY!

El cap de setmana passat, els Farres participants a les curses que van organitzar el amics del UEVIC a Cantonigros i els amics del COC a Barcelona, dins del les lligues, Copa Catalana d'Orientació i Eurocity Race Tour respectivament, van gaudir d'allò més.

Dissabte a Cantonigros amb una boira espectacular, on no es veia ni a 15 metres més enllà, el que va fer que la cursa fós del tot interessant a nivell tècnic, les inclemensies mediambientals no els permetia badar ni un moment.

El bosc estava espectacularment bonic a la tardor! Enorabona amics del Vic, aquest cop sí heu fet un avituallament com Déu mana, se us felicita!!!




Durant la mateixa jornada una mica més tard que a Cantonigros, a Barcelona es realitzava una de les primeres proves del TIC Barcelona 2016, amb la fantàstica iniciativa per part del COC, de deixar-nos provar l'Sid+air de manera totalment gratuïta, com veureu, podiem passar volant per la 200 sense necessitat de parar, tot i que molts agraïm aquell moment ;)


Arribats a diumenge, la gran cita del TIC, ciutat vella ens esperava!!! Bons traçats que et feien passar pels racons més emblemàtics de la nostre capital, les Rambles, la Catedral, plaça del Pi, Via Laietana, Rambla del Born, Santa Maria del Mar, en fi qui ho vulgui ja té el tour turístic muntat!
Evidentment els orientadors tot i no estar massa acostumants de córrer per ciutat i la duresa de la cursa, vam gaudir moltíssim un any més, hi tornarem, va ser genial!


Enorabona Dudu un cap de setmana més pels bons resultats, darrerament estàs que te sales xaval!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada