dimarts, 4 de desembre del 2012

SPRINT MONTIGALÀ I ROGAINING ALTAFULLA

El primer cap de setmana de desembre ha donat força bons fruits pels corredors del Farra-O que han participats a les diferents proves d'orientació que s'han dut a terme:

- Dissabte dia 1: Sprint a Montigalà (Badalona), dins la Copa Barcelona que organitza el club Senglar-O,
- Diumenge dia 2: Rogaining a Altafulla-Baix Gaià, organitzat pel grup d'activitats Aire Lliure i pel club Montsant.

Al Parc de Montigalà, l'Oriol Roca "correcaminos" es va imposar amb total autoritat en les dues curses de modalitat sprint, a la categoria Homes Absolut. Els farres Komando Cerveza (Jose Ramon Fernandez i Jesús Hita) també van participar en la categoria Homes Veterans

Resultats Sprint Montigalà

A Altafulla, els rogainers habituals no es van deixar perdre aquesta última prova de la temporada. L'equip format per en Pep Mayolas i el Sebas van quedar 1ers d'Homes Veterans, amb 97 punts. En aquesta mateixa categoria, l'equip format per l'Iñaki Pérez i el Pepe Gómez van fer una bona 6a posició, amb 64 punts.

En Homes Sènior, l'equip del Jaume Foguera va rascar el podi, quedant 4ts (amb 93 punts) a només 2 punts dels 3ers classificats.