dilluns, 15 d’octubre del 2012

Cursa d’Orientació Popular per Gràcia


Dins el marc del Correllengua

Data: 20 d’octubre 2012, 10h     

Lloc: Plaça de la Vila de Gràcia 

ACTIVITAT GRATUÏTA


Amb l’ajuda d'un mapa, troba un conjunt de pistes literàries i culturals de la nostra llengua, repartides per la Vila de Gràcia en el menor temps possible, i emplena el full de respostes.


Hi pots participar sol, en parella o amb un conjunt d'amics.


T’ho pots prendre com una competició o pots fer-ho passejant tranquil·lament.


Inscripcions anticipades fins dijous 18 d’octubre ac.e.farrao@gmail.com o el mateix dia de la cursa.

Més informació a farra-o.orientacio.cat





El funcionament d'aquesta activitat és molt senzill. 
A la sortida us lliurarem un mapa on hi ha assenyalats uns punts mitjançant uns cercles, cada un acompanyat d’un número, i un full de respostes. El mapa és específic per a curses d’orientació i, per tant, no hi té retolats els noms de carrers i places. 
En qualsevol cas, orientar-se mitjançant el mapa pels carrers de Gràcia és molt fàcil.Amb l’ajuda del mapa, haureu de visitar el màxim nombre de punts, en l’ordre que vulgueu. Un cop hagueu arribat al lloc exacte assenyalat al mapa, amb un cercle, haureu de buscar quelcom que us cridi l’atenció, just al centre del cercle: un rètol, un monument, una pintada, una tenda, un bar… i relacionar-ho amb la resposta del full de respostes que us sembli més adequada. Cada resposta té una casella buida on haureu d’escriure el número de control escaient. També és possible que hagueu de respondre alguna pregunta… Veniu carregats amb un bolígraf! 
No hi haurà cap balisa de les que s’utilitza habitualment en curses d’orientació. Simplement heu de buscar quelcom d’allò més normal (o no) en un carrer o plaça de Gràcia. Pot ser de temàtica literària, lingüística, cultural… o per fer riure. 
Tot i que l’activitat no vol ser cap competició, els tres millors participants tindran dret a un tiquet gratuït al dinar popular que es farà posteriorment. Guanyarà qui encerti tots els controls en el menor temps possible, i cada resposta errònia suposarà una penalització de 5 minuts. 
El temps que arribeu més tard del tancament de meta també suposarà una penalització de 5 minuts per cada minut de retard.A les 9:45 farem una explicació, perquè tot quedi ben clar i a partir de les 10h podeu començar a fer la cursa, i a les 13h tancarem la meta. Si arribeu més tard de les 10h, us donarem una hora de sortida i si cal també us explicarem el funcionament abans de sortir. 
No cal que vingueu vestits d’esport, però si voleu fer-la corrent, us ho recomanem. Això sí, com diem sempre a curses d’orientació: PENSA ABANS DE CÓRRER!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada