dissabte, 12 de maig del 2012

Pel maig cada dia un…. salvats – Rogaine Solidària 2a Challenge Farrera


Els Farra-O vam organitzar el passat dissabte 5 de Maig el Campionat de Catalunya de Rogaine, destinant tots els guanys de la prova a un projecte solidari Pro-Burkina.

Després de mesos de preparació i de treball sobre el terreny totes les cartes es van jugar en 8h. La feina s’intensificava l’última setmana abans de la cursa i el dissabte tot l’equip va funcionar a tope perquè a l’hora de la sortida tot estigués a punt, i que en arribar, tant a les 13h com a les 18h els participant trobessin l’arribada en perfecte estat!

Felicitats Farres per la feina!

La competició es va caracteritzar per oferir uns terrenys molt desnivellats i tècnics als més de 200 corredors d’arreu de l’Estat espanyol que hi van pendre part. Els participants dels campionats catalans es van trobar amb un mapa de més de 40 quilòmetres quadrats on es detallaven tots els racons singulars que hi ha a la serralada litoral: castells, poblats ibèrics, turons mirant al mar, coves o milers de roques, entre d’altres. 

Part d’aquest mapa és el que també es va oferir, el mateix dia, als més de 100 corredors de la cursa popular de 3 hores de durada, prova amb la qual el Farra-O pretenia donar a conèixer l’esport de l’orientació.

Els corredors de l’equip Camp a Través, Pere Bossa i Jaume Oliveras es van proclamar -amb 187 punts- campions de Catalunya de rogaining en modalitat de 8 hores, prova organitzada pel Club Esportiu Farra-O el passat 5 de maig a Vilassar de Dalt. Els maresmencs van quedar tercers a la classificació general, però van aconseguir el títol perquè els dos primers conjunts, Cd Navarra (amb 205 punts) i Bombers Sabadell (188) no puntuaven per als campionats catalans. 

En categoria femenina, la primera plaça del podi va ser per a l’equip Bertafocs No-city format per Bàrbara Martínez, Raquel Font i Marta Planas, mentre que en sènior mixte, els Barrufets peregrins d’Eduard Girabent i Laura Rami van assolir el títol català amb 166 punts, tot i quedar segons a la classificació per darrera del Rdk Extrem (170).

En la categoria de veterans, el conjunt berguedà del Hop Hop amb Jaume Alarcon i Ramon Aubets van fer valer la seva autoritat tot imposant-se amb 168 punts. En veterans mixtes, el guanyador va ser l’equip balear del Foracorda amb Llorenç Coll i Toninaina Santamaria, mentre que en la modalitat de júnior+veterà el campió va ser el GOC amb Enrique i Oscar Garcia.

(Nota de l’autora: Espero que l’enllaç de les fotos funcioni!)I sense temps per descansar la 3a Challenge Farrera s’acosta, aquest cop sobre 2 rodes… https://sites.google.com/site/campscat2012btto/homeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada