dilluns, 2 de gener del 2012

INFO PELS SOCIS

AQUÍ TENIU UNA EXPLICACIÓ DEL FUNCIONAMENT DEL CLUB, PEL QUE FA A INSCRIPCIONS, PAGAMENTS, ETC.  
GUARDEU-LO BÉ!!!

Temporada 2024Farreros i Farreres, iniciem nova temporada!!!

Enviem doncs les quatre pautes a seguir.-        La quota de soci són 10 euros. Aquesta dóna dret a:
o   Activitats de club, entrenaments, stages, pagats o amb descompte. En cada ocasió es dirà el què.
o   Si ets soci Farra i organitzes una cursa de la Lliga Popi-Pivo, la lliga et sortirà gratis.

-        A part de ser soci del Farra, ser Federat (*) al Club, dóna dret a:
o   Campionats de Catalunya pagats pels Farra-O.
o   Equipament a preu reduït. Samarreta 20 € - Pantaló 15.
 (Preu real 25 € la peça).
           
(*) el preu de Federat el marca la FCOC, en breu us informarem.


- L’equipament del club està format per uns pantalons d’orientació i una samarreta.
La resta d’articles es van fent sobre la marxa, any en any, cursa per cursa si s’escau, i s’entregaran a aquells socis que col·laborin amb les organitzacions, com a premi pel seu esforç.
També hi ha la possibilitat de fer més equipaments Farra post o pre-cursa, en tal cas ja us n’informarem per la llista de correu.

Per demanar la vostra equipació, ho haureu de fer al correu del club: c.e.farrao@gmail.com , indicant la talla.


- Llicències i Carnets: seran tramitades per la Secretària del Club a través de l'aplicació de la Federació (Playoff). Qualsevol pregunta podeu escriure un correu al club o via whatsapp del Farra, i us ho resoldrem sense problema.

- Llicències Federatives FEDO (Federación Española de Orientación): Recordeu que si no us traieu la llicència FEDO, tot i pagar llicència temporal per una cursa, només podreu participar en categories de promoció, (opens), i no oficials.

 - Llicència Federativa Catalana FCOC: Aquest carnet ens permet participar a curses organitzades dins del territori Català, dins de la Lliga O’Pyrene, amb conveni amb la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya i fins al moment a totes les curses Internacionals.


- Com inscriure’t a una cursa: 

■ COPA CATALANA:
                    1. Les inscripcions de COPA CATALANA (peu i BTT-O) les fa cadascú a través de la web d’inscripcions de la FCOC (http://www.web.orientacio.cat/gestio-inscripcions/inscripcions-online). Ara ja es paguen en el moment mitjançant TPV.
                    
                     
                    2. Els CAMPIONATS de CATALUNYA de TOTES (*) les modalitats les paga el Farra-O a tots els socis federats del club. El Club només pagarà el preu de la inscripció dins de termini, així que si algú ha pagat més per la inscripció, la diferència no se li abonarà.

En el cas dels Campionats de Catalunya de Rogaine o Raid, haureu d’enviar un correu o whatsapp al club, indicant quant us heu inscrit (sempre dins de termini, clar), i el preu que heu pagat, per poder-vos fer la devolució a la guardiola. Si no envieu aquest correu indicant què heu pagat del Rogaine, perdreu la gratuïtat de la inscripció, així que estigueu atents!


(*) Camp Cats : Sprint, Mitja, Llarga, Ultrallarga, Relleus, Relleus mixtes, Rogaines, Raids i BTT-O.

                    3. Les POPULARS se les gestiona cadascú, inscripció i pagament, a no ser que per la llista Farra de correu o llista whatsapp es digui el contrari.

                    4. Les inscripcions als ROGAINE, tot i ser de Copa Catalana, se les gestiona cadascú, inscripció i pagament (en cas del Campionat de Catalunya de Rogaine, tot i que cadascú es fa el seu pagament, el Club el retorna en la seva totalitat si es fa dins de termini, explicat al punt 2).


■ LLIGA ESPANYOLA: se les gestiona cadascú, inscripció i pagament.
                    Cada soci ha de fer un ingrés a principis de temporada de l'import de la quota de soci + llicència en cas de treure-se'n alguna.  

El número de CC del club és el de “ING DIRECT”:

ES57 1465 0280 0119 0023 3920


-  Les reunions de Club assembleàries seran obertes a tots i totes. S’intentarà que siguin un dia de cursa, o bé un altre dia a la Catalunya Central, Vic o Manresa. La convocatòria serà enviada per correu electrònic així com la posterior acta de la reunió, on hi podeu llegir tot el que s’hi ha dit i que serà arxivada al Dropbox del Farra on tothom podrà consultar-les quan vulgui.


-  Participació en les organitzacions: Volem animar-vos a tots a que vingueu a participar de les curses i a gaudir dels boscos, per a fer un bon ambient de club. Així com animar-vos no només als més veterans, sinó a tots els membres del Farra-O a que participin en les diverses organitzacions que farem durant l’any. Tots sou importants!
- Comunicació de Club:

- Teniu a la vostra disposició una adreça de correu del club: c.e.farrao@gmail.com on sempre us hi podreu dirigir per a fer-hi les vostres consultes.

- També disposeu del correu i la seva llista on, sense abusar d’ella, ens podem comunicar tots els socis. Eviteu comunicacions individuals i personals per aquest mitjà de comunicació. Tot i que som tots plegats una mica frikis i no parem...

- El web del club és: www.farra-o.cat, on volem animar a tothom que ho vulgui a escriure cròniques d’orientació, o de qualsevol activitat esportiva relacionada. També podeu enviar el resultat d’una prova en que hagueu participat en format notícia, a poder ser amb un foto. Així ho podrem publicar, tot donant vida al web.- LLIGA POPI-PIVO -- futurament la reemprendrem!!! 

Normes bàsiques:

- Per poder participar i ser-hi present s’ha de ser major d’edat.

- Només serà gratuïta pels socis Farres que hagin organitzat una prova de la lliga.

- La puntuació serà com a la lliga Iberogaine, és a dir individual, doncs entenem que les parelles de ball poden anar variant.

- Cada organitzador posarà les seves normes, canvi o no de mapa, estil clàssic o rogaine, etc.


- Àlbums de fotos:

Ja passarem les dades per a que tots i totes hi publiquem les fotos i si no les podeu enviar a : c.e.farrao@gmail.com

- També disposem d’un compte de Facebook, així com d’Instagram #lligapopipivo @c.e.farrao i Twitter @CEFarra_O que animem que seguiu tots i totes!

Visca el FARRA-O!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada